Over

Hi!

Wat leuk dat je op mijn blog bent beland. Ik ben Kelly en ik ben 30 jaar. Hoewel ik al eerder voor mezelf schreef kwam het idee om mijn verhalen te delen met de rest van het land pas op het moment dat ik zwanger was van onze dochter Olivia. Het leek mij leuk om mijn belevenissen rondom de zwangerschap en later moederschap op te schrijven. Zowel voor mezelf om dit later terug te kunnen lezen maar ook om een gevoel van herkenning te creëren bij andere moeders. Een beetje het idee van;’Oh maar kijk, zij loopt dus ook tegen dit probleem aan’ of ‘Maar als zij het kan, kan ik het ook!’

“Samen staan we sterk!”

Dat is wel een beetje de boodschap die ik wil overbrengen.

Sinds de geboorte van Olivia kun je voornamelijk baby en ouderschap gerelateerde artikelen vinden. Van de eerste hapjes die wij Olivia gaven tot wat ik van het moederschap vind. Ook is er ruimte voor hier en daar wat meer persoonlijke artikelen, over mij, niet altijd ik als -mama- maar ook als ik -Kelly-.

Mocht je naar aanleiding van mijn artikelen jou eigen verhaal willen delen, vragen stellen of misschien wel een opbouwende tip geven dan ontvang ik graag een berichtje. Ik hou van berichtjes; via mijn blog, mijn social media kanalen of echte post. I love it all. Voel je vooral niet bezwaard om mij te contacteren!

Ik hoop dat ik je door middel van mijn blogs weet te raken op wat voor manier dan ook en dat je vaak terug zult komen op Sneak Peek of My Life.

Veel leesplezier.
Liefs,
Kelly