Over

Over mij

Ik ben Kelly, 31 jaar en getrouwd met Emile. Samen hebben wij onze dochter Olivia (2016).
Hoewel ik altijd van schrijven heb gehouden was het pas tijdens mijn zwangerschap van Olivia dat ik mijn verhalen ben gaan delen.

Mijn missie met ‘Sneak Peak of My Life’ is vrouwen (en wie weet ook wel mannen) bereiken wie soms wat meer bevestiging en erkenning zoeken. Vrouwen die zich afvragen;’Ben ik de enige die hier mee worstelt of er zo over denkt?’. Samen staan we sterk is het gevoel dat ik wil overbrengen. Maar ook de nieuwsgierige lezer vermaken welke stiekem benieuwd is hoe iemand anders het eigenlijk allemaal aanpakt.

Hoewel ik mijn blog presenteer als ‘Mama Lifestyle’ blog, wil ik mij ook meer gaan richten op onderwerpen welke los staan van het moederschap. Balans vinden tussen het moederschap zonder jou eigen persoon hierbij te verliezen. Dit is een onderwerp wat steeds meer in de schijnwerpers komt te staan en ik vind het mooi om hier aan bij te dragen met mijn blogs.

Ik hoop dat je hier de verhalen kunt vinden waar je naar op zoekt bent, veel leesplezier beleefd en vooral blijft terug komen!