Persoonlijk

Sneak Peek of my Life is vernieuwd!

Welkom op de vernieuwde versie van Sneak Peek of my Life!

In 2016 ben ik begonnen met bloggen. Ik was op dat moment zwanger van Olivia en deelde mijn verhalen over het zwanger zijn. Toen Olivia eenmaal was geboren schreef ik voornamelijk over het nieuwe moederschap en alles wat hier bij kwam kijken. Dit vond en ik vind ik heel leuk om te doen omdat de reacties die ik van jullie krijg heel positief zijn en mij dit motivatie geeft om door te gaan.

Nu, drie jaar later vind ik het tijd om een nieuwe weg in te slaan. Uiteraard blijf ik schrijven over het moederschap. Maar ik wil mij vanaf nu ook meer gaan richten op verschillende persoonlijke onderwerpen. De boodschap waar ik mij vooral sterk voor wil maken is; Je bent moeder maar verlies jezelf hier niet volledig in. Blijf je eigen ik!
Aangezien dit een onderwerp is wat steeds meer de aandacht krijgt, benoem ik mijzelf bij deze tot ‘Mom(me) Blogger’. Mom maar nog steeds me. 

Bij verandering hoort een nieuwe look. Zoals je kunt zien is de lay out helemaal veranderd. Ook is er een nieuw logo waar ik superblij mee ben! Het logo is ontworpen door RVG Design en ook voor het stuk webdesign heb ik hier hulp van gehad. Onwijs bedankt!

Zelf ben ik helemaal enthousiast over de nieuwe uitstraling van mijn blog en ik hoop dat jullie vooral blijven terug komen om mijn verhalen te lezen.

Veel leesplezier op mijn Mom(me) Lifestyle Blog; Sneak Peek of my Life.

You Might Also Like

2 Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge