Tien keer vijf – Leer mij beter kennen

Daar ben ik weer! Na een paar maanden ben ik dan weer online. Het heeft even wat tijd gekost, maar ik heb achter de schermen wel gewerkt aan het schrijven van blogs. Persoonlijke blogs, luchtige grappige blogs en dit vragenlijstje wat ik vandaag voor je heb bijvoorbeeld.
Voor de vaste volgers van mijn blog, dankjulliewel voor jullie geduld. Voor de nieuwe volgers; welkom!

Om weer een beetje in te komen leek het mij dus leuk om een lijstje voor jullie in te vullen. Dit omdat ik zelf van lijstjes hou, maar ook omdat ik van mening ben dat je door middel van dit soort lijstjes iemand vaak net een beetje meer leert kennen. Dus ben je benieuwd naar mijn meest mooie herinneringen of waar ik juist een hekel aan heb? Lees dan vooral verder!

Vijf keer wanneer ik wakker word

Als mijn wekker gaat, gaat deze meestal om 06:00, maar ik druk vaak nog even lekker 1 keer de snooze knop in. Wanneer ik echt uit bed ga, pak ik mijn kleding bij elkaar en zet ik de douche aan. Als ik moet werken pak ik mijn tas, check ik nog even of mijn OV-kaart echt in mijn jaszak zit en loop ik naar de bus. Als ik vrij ben, zorg ik dat ik eerst gedoucht ben en haal ik daarna Olivia uit bed, gaan we naar beneden voor haar papje/broodje en beginnen we de dag.

Vijf keer waar ik een hekel aan heb

– Wanneer ik een leeg pak in de la/kast/koelkast aantref (helemaal als ik echt trek had in dat gene wat ik wou pakken)
– Mensen die de auto nog in de versnelling moeten zetten als ze vooraan bij het stoplicht staan.
– Bellen in het openbaar vervoer. Geld trouwens voornamelijk voor zelf bellen, maar ik kan het ook niet waarderen als ik iemand anders overduidelijke privé gesprek in geuren en kleuren te horen krijg.
– Iets niet kunnen vinden wanneer ik het op dat moment nodig heb.
– Mensen die smakken tijdens het eten.

Vijf keer waar ik een zwak voor heb

Tja deze eerste is natuurlijk een inkoppertje; Olivia! Ze is gewoon te cute met haar grote kraalogen en bolle wangetjes. Ook kan ik moeilijk nee zeggen tegen een lekker ijsje (en nee waterijs is geen ijs haha). Verder hou ik echt van elektronica; iMac, iPhone en andere coole gadgets. Ja I love it!

Vijf keer wanneer ik ga slapen

Als ik make-up op heb gehad, dan maak ik eerst mijn gezicht schoon en doe crème op. Dan poets ik mijn tanden en trek ik mijn slaapshirt aan. Voor het slapen gaan doe ik meestal nog een rondje Social Media.

Vijf favorieten in huis

Ik hou echt van onze woonkamer. Hij is gewoon lekker ruim. Onze meubels ben ik erg blij mee! In Olivia haar kamertje kom ik ook graag, het begint steeds meer iets meer af te worden qua decoratie enzo. Waar ik ook van kan genieten zijn de foto’s die hangen in ons huis, het maakt een huis zoveel meer persoonlijker vind ik!

Vijf keer waar ik niet zonder kan

Mijn gezin, familie en vrienden staan zowiezo op nummer 1. Slaap moet je mij ook niet ontnemen dan ben ik gewoon niet aanspreekbaar. Een tandenborstel mag niet ontbreken in dit rijtje! En tja dan toch echt ook mijn telefoon..

Vijf favoriete kledingstukken

Pff ik geef echt vrij weinig om kleding om heel eerlijk te zijn. Ik hou van basic shirtjes en die combineer ik dan vaak met een overslagvestje/jasje. Een goede spijkerbroek vind ik dan wel weer belangrijk. OK tegen een paar mooie sneakers zeg ik dan ook weer geen nee. Laatst heb ik dan wel weer eens een keer buiten mijn comfortzone geshopt en ben wel blij met mijn sweater van de H&M. Maar aan 5 kleding items ga ik denk niet komen.

Vijf lekkerste of mooiste nummers

Mijn muzieksmaak is heel breed en ik heb dan ook niet echt 5 vaste nummers die ik echt specifiek mooi vind. Daarom 2 nummers die ik wel heel mooi vind en 3 nummers die ik op dit moment veel aan heb staan.

– Eagles – Hotel California (Live versie)
– Yann Tiersen – Comptine d’un autre été
– Charlie Puth -How Long
– Begky G, Bad Bunny – Mayores
– Nicola Fasano, Alex Guesta ft. Mohombi & Pitbull – Another Round

Vijf mooiste herinneringen

Ik denk dat ik een jaar of 6, 7 was en thuis kwam uit school. Er was niemand in huis wat vreemd was en ik liep door naar de ‘speelkamer’ die openslaande deuren naar de achtertuin had. De deuren stonden open. Iets wat ook niet standaard was. Toen ik naar buiten liep stonden daar ineens een glijbaan, schommel en een draaimolen in de tuin. Dat was best wel een magisch moment destijds op die leeftijd. ||

Mijn zusje en ik waren bij de buren die op dat moment op ons aan het oppassen waren omdat mijn vader en moeder naar het ziekenhuis gingen voor de bevalling. Toen mijn vader de oprit bij de buren op kwam rijden stonden mijn zusje en ik in de deuropening vol spanning te wachten of we een zusje of broertje hadden gekregen. We hebben helemaal blij lopen springen toen we hoorden dat we er nog een zusje bij hadden. ||

Hoewel ik haar altijd mijn buurmeisje noem, terwijl ze toch echt alweer 39 is én ik haar ook meer als familie zie woonde ze vroeger naast ons in Italië, dus ja vandaar ‘buurmeisje’. Ze is dus 10 jaar ouder dan ik, en toen ik klein was nam ze mij in de zomer mee naar het strand. Het feit dat ik alleen met haar mee mocht én we ook nog eens met de bus gingen vond ik maar al te leuk.  ||

Toen Emile en ik de sleutel van ons nieuwbouw appartement kregen waren we natuurlijk ontzettend trots en wilden we er maar al te snel in trekken. Het appartement was letterlijk nog helemaal kaal, geen vloer, geen gordijnen, geen meubels. Maar omdat we zo ongeduldig en trots waren besloten we om toch daar onze eerste nacht te gaan slapen op een opblaas matras. ||

Dat ik alleen naar Los Angeles ging in 2008 om een acteercurus te doen en vervolgens op het terrein van Universal Studio’s een korte film ging opnemen. Ge-wel-dig! Wat een ervaring was dat! ||

Vijf keer wat ik het liefst in het weekend doe

Wij spreken vaak last minute af met vrienden of familie wat ik altijd gezellig vind. Soms gaan we ook lekker de stad in winkels kijken. Vlogs kijken vind ik ook leuk om te doen. Een stukje wandelen in het bos kan ik ook van genieten. Eigenlijk gewoon lekker samen zijn met elkaar!

 

Wat is jou mooiste herinnering? 

 

Dit vragenlijstje heb ik overgenomen van Geertje van Lifesabout

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge