Persoonlijk

Onze eerste fotoshoot als gezin + ACTIE!

Wat ik altijd leuk vind als ik bij iemand thuis kom, zijn de foto’s die je terug vind aan de muur. Familiekiekjes, spontane foto’s, grappige foto’s. Ik hou er van. Het geeft je een beetje het gevoel of je even mag mee spieken in iemands leven.

Fotoalbums

Je hebt ze altijd in allerlei soorten en maten. Hele creatieve handgemaakte of wat meer basic op de computer gemaakte. We hebben familie en vrienden die fotoboeken maken van hun vakanties, en deze worden dan tijdens verjaardagen rondgegeven. Echt leuk om die dan te bekijken.
Zelf had ik mij ook voorgenomen om meer fotoboeken te gaan maken, maar tot nu toe is daar nog steeds niets van gekomen. Ik ben ooit begonnen aan een fotoalbum van onze vakantie op Curacao, deze was toen zo goed als klaar en vervolgens werd deze verwijderd om een reden die ik mij even niet meer kan herinneren. Dagen had ik er aan gewerkt, toen was mijn motivatie weg en ben ik er nooit meer aan begonnen.

Wat ik ook leuk vind om te kijken zijn babyfoto’s en eens in de zoveel tijd komen de fotoboeken dan te voorschijn. Dan moet ik lachen om mezelf dat ik heel trots als kind sta met een sjaal, muts en wanten, maar wel in mijn luier want het is 40 graden buiten of dat mijn zusje July en ik heel trots naast de kinderwagen waar ons jongste zusje Laura in ligt poseren met een big smile, geweldig.

Toen ik zwanger was van Olivia wist ik het zeker, voor haar wilde ik absoluut een fotoalbum gaan maken! Een foto zegt vaak zoveel meer dan woorden.

Gezinsfotoshoot 

Eerder toen Olivia nog maar 10 dagen oud was hebben we een newborn shoot gedaan. Deze foto’s waren echt heel mooi geworden. Nu is Olivia inmiddels al bijna 9 maanden, en het leek mij erg leuk om opnieuw een fotoshoot te doen, maar dan wel als gezin. Op Facebook kwam ik via via een like en win actie voor een fotoshoot tegen op de pagina van Mandy Need. De foto’s die bij de post stonden vond ik echt heel mooi, precies het sfeertje wat ik in gedachte had en dus deed ik mee met de actie. Helaas had ik niet gewonnen, maar Mandy gaf voor de mensen die alsnog een shoot bij haar wilden boeken 10% korting. En dus besloot ik haar een mailtje te sturen om een datum te prikken. Ze antwoordde snel en vroeg naar onze wensen welke ik aan haar doorgaf. Van te voren kregen wij 3 sfeerborden doorgestuurd per mail en wij konden dan aangeven welke wij het mooist vonden. Emile en ik waren het direct eens over welke ons het meeste aansprak. Nadat alles goed was besproken konden we een datum prikken. En Zondag 12 Maart was het dan zover! We hadden er echt zin in, en het weer was perfect. De sfeer was heel relaxt, het klikte goed en daarmee hebben wij een hele geslaagde dag gehad.
We waren heel erg benieuwd naar het resultaat, en toen we de foto’s dan ook kregen konden wij alleen maar denken;’Wauw! Echt prachtig!’ Het geeft precies weer wat we in gedachte hadden; liefde, warmte en het belangrijkste een gelukkig gezinnetje. De foto’s zullen zeker een mooie plek in ons huis krijgen. Nogmaals bedankt voor de gezellige dag en mooie foto’s Mandy!
Met trots laat ik hieronder een paar van onze foto’s zien.

Actie!

Hou jij ook zo van foto’s en lijkt het jou leuk om een fotoshoot te doen met bijvoorbeeld je pasgeboren kindje, jarige kindje of gezin? Dan heb ik goed nieuws voor jou! Hoewel de kortingsactie van 10% bij Mandy op haar Facebook voorbij is, zal zij deze actie speciaal voor de lezers en lezeressen van Sneak Peek of My Life met een maand verlengen!  Dus boek jij je shoot in bij Mandy voor 20 April (enkel de datum moet voor 20 April vastgesteld worden), en vermeld jij in je e-mail de code: sneakpeek10%, dan krijg jij 10% korting! Wat ook erg leuk is, Mandy bied pakketten aan, zo kun je bijvoorbeeld een zwanger & newborn pakket of een pakket met 4 shoots in een jaar bij haar afnemen. Het leuke van deze pakketten is dat je best wat korting (jaja nóg meer korting) krijgt. Zo krijg je bij zwanger en newborn bijvoorbeeld de zwangerschapsshoot al voor de helft van de prijs en bij het jaar pakket 1 hele shoot gratis! Waar wacht je nog op?

Klik op de banner hieronder voor meer informatie over hoe je jou shoot kunt inboeken!


Wat is jou lievelingsfoto uit jou eigen fotoalbum?

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    CommentLuv badge