Mama Olivia

Samen met Olivia naar de 9 maanden beurs

Afgelopen Zondag was de laatste dag van de 9 maanden beurs en samen met een paar vriendinnen en Olivia ging ik daar heen. Van te voren had ik al op andere blogs gezien welke standjes er allemaal waren, en een paar daarvan was ik wel echt in geïnteresseerd. Of ik alles heb kunnen vinden en wat ik heb gekocht kun je in deze blog lezen.

Tas inpakken en op naar de bus/trein

Zaterdag was ik al aan het bedenken welke tas ik voor Olivia mee zou nemen. Aangezien we met 5 meiden gingen, zouden er ongetwijfeld spullen gekocht worden en dan zou de mand onderin de kinderwagen gebruikt gaan worden. Dus besloot ik de bijpassende tas van de kinderwagen te gebruiken die kun je namelijk aan de achterkant van de rugleuning bevestigen.
Vorig jaar was ik ook op de 9 maanden beurs te vinden, maar toen wist ik nog niet echt wat ik er van kon verwachten, plus toen was ik nog in verwachting en hoefde ik mij niet druk te maken over welke babyspullen er mee moesten. Dit jaar keek ik er best naar uit omdat ik nu wist wat er allemaal te vinden is, en dus had ik mentaal een lijstje waar ik echt heen wilde.

“Gelukkig schoot er iemand direct te hulp om de wielen op te tillen.”

Gisterochtend, pakte ik Olivia haar tas in, en vol dat ie zat! Met de meiden hadden we afgesproken dat we er om 11:00 zouden willen zijn, en dus zou ik zo rond 10:00 de deur uit moeten om dat te redden met het OV. Uiteindelijk ging ik 10:10 weg maar waren we alsnog op tijd bij de RAI. De reis met de bus en trein ging prima, behalve dat ik bij het instappen in de trein niet had gezien dat de hoogte tussen de rand en het opstapje van de trein niet gelijk waren, en dus bleven de voorwielen van de kinderwagen er wat tussen hangen. Dat was even schrikken maar gelukkig schoot er iemand direct te hulp om de wielen op te tillen zodat ik de wagen naar voren kon duwen.
Als we bij station RAI aankomen, loopt er al een flinke stoet richting de RAI. Olivia kijkt lekker om haar heen en kraait vrolijk wat niet onopgemerkt gaat, veel mensen zwaaien even naar haar of zeggen haar gedag, dit vind ze natuurlijk prachtig!
We wachten in het gebouw op de andere meiden die met de auto zijn gekomen, al snel zijn ze er en lopen we naar binnen. Wat een drukte ook dit jaar weer! Allemaal vrouwen met trolleys, sommige nog groter dan de anderen. Op naar de eerste hal.

NK Speenspugen

Op Instagram zag ik al wat filmpjes voorbij komen van mensen die hier aan mee hadden gedaan, en dit leek mij ook wel grappig, zie hier mijn poging. Geen top 10 plaats voor mij, maar het was een leuke ervaring. Een andere stand die ik ook echt wilde zien was die van Woezel en Pip in samenwerking met Jumbo, ze hebben sinds kort deze samenwerking en bij de stand presenteerden zij kleine appeltjes en peertjes in een leuke verpakking, ook kleine kaasjes, waterflesjes, groente pakketjes en smeerkaas, uiteraard allemaal in dezelfde leuke verpakking. Ik nam een kaasje mee voor Olivia om te proeven, en ze vond het helemaal lekker. Door naar de volgende stand, namelijk die van Difrax. Ik heb al vaker laten weten een echte Difrax fan te zijn, maar aangezien ik al best wat flesjes en dergelijke heb, heb ik enkel 2 speentjes gekocht. Door de wortel waren onze speentjes wat verkleurd, oops. Hoewel ik dus niet flink heb ingeslagen vond ik het wel een superleuk gezicht al die flesjes en speentjes bij elkaar op een rij.

Tussendoor hebben we lekker even geluncht bij La Place, en ik at een focaccia broodje met tonijnsalade, heerlijk! Na de lunch gingen we weer terug de menigte in.

Bij de Nutricia stand werd ik aangesproken of ik nog een voedingstip heb, terwijl ik over mijn antwoord nadenk en mij aanmeld voor de nieuwsbrief,  krijgt Olivia een Bambix knuffel aangereikt van een van de andere dames van de stand, dankjewel!

Sinds dat Olivia tandjes heeft zijn we ook begonnen met tanden te poetsen, en wilde ik graag naar de Prodent stand, want ja echte Woezel en Pip liefhebster dat ik ben, wilde ik graag een bijpassende tandenpoets beker scoren, maar na wat rond gekeken te hebben, konden we hem niet vinden helaas.
Wanneer we besluiten om bijna weg te gaan, doe ik toch nog een aankoop. Een heuze luieremmer haha. We hadden hier al eerder over getwijfeld en tot voorkort deden we het met een prullenbak en verpakten we de luiers in luier zakjes, maar zo’n volle emmer gaat na een dag toch wel ruiken. Aangezien ze nu een leuke aanbieding hadden voor de Tommee Tippee luieremmer is deze met mij mee naar huis gegaan.

Ik vond het een hele geslaagde dag en ik ben blij met de spullen die ik heb gekocht/gekregen!

 

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    CommentLuv badge