Tips

Multitaskmama Rachel heeft haar eigen webshop + winactie


img_2874

Er zijn tegenwoordig ontzettend veel webshops op het gebied van babykleding en artikelen, bij iedere webshop zie ik altijd zoveel leuks dat ik gewoon niet kan kiezen. Iedere webshop heeft iets unieks en een eigen standpunt wanneer het aankomt op het aanprijzen van hun product.
Zo verteld stoere mama Rachel (moeder van 3 kinderen) van Mamas Only vandaag hoe zij de keuze maakte om haar eigen webshop te starten en hoe zij dit combineert met het moederschap, want; een eigen webshop, dat doe je er toch lekker bij? Nou nee hoor, het is gewoon keihard werken!

Lees vooral verder want… Wie zoet is krijgt lekkers. Juist er zit een leuke winactie verbonden aan deze blog!


Lieve lezeressen van Sneak Peek of my Life..
Ik kreeg de eer om een stukje over mijn webshop Mamas only te delen met jullie. Mamas only is een webshop met luxe, grotendeels, handgemaakte baby- en kindproducten.
Een kort voorstelrondje. Ik ben Rachel, (bijna) 28 jaar en mama van drie kindjes: een jongen van tien, een meisje van drie en een jongen van negen maanden oud. Daarnaast ben ik getrouwd met mijn lieve man en woon ik in Almere. Dit jaar ben ik gestart met Mamas only.

Waarom Mamas only?
De afgelopen jaren ben ik met mijn familie druk geweest in het bedrijf WeareHoreca, een horecawebsite. Hartstikke leuk maar ik merkte dat de horeca mij minder trok. Ik ben altijd al gek op kindjes en alle spulletjes die daarbij horen. Voor elk kind heb ik elke keer de hele uitzet verkocht en een volledig nieuwe uitzet aangeschaft, oeps.. Geen voordeel voor de portemonnee maar ik heb wel veel ervaring opgedaan met babyproducten.
Ondanks dat er genoeg leuke webshops zijn met babyspullen besloot ik om Mamas only te starten. Niet zozeer uit een gemis aan producten maar uit een passie en de wens om iets voor mijzelf te hebben. Ik ben gek op al die prachtige producten en haal ontzettend veel voldoening uit blije klanten. Daarom wordt ook elk pakketje leuk verpakt, zodat het altijd een cadeautje is om uit te pakken.
De webshop heeft voornamelijk handgemaakte producten, waarbij ik ook kijk naar het luxe gehalte. Luxe is een ruim begrip maar staat bij Mamas only voor mooie, hippe en kwalitatief goede producten. Handgemaakte producten zijn vaak uniek, je koopt immers niet wat de massa al heeft. Bovendien weet je dat het dichtbij wordt geproduceerd en dat daar een eerlijk loon voor is betaald. Daarom betaal je vaak iets meer en is de levertijd wat langer. De producten worden na een koop handgemaakt door naaisters.
Een groot deel van de handgemaakte producten zijn van Petit Juul. Een mama die de afgelopen jaren een prachtig merk heeft opgebouwd. Op Mamas only kun je combinaties maken met de dekens, waskussenhoezen en mandjes maar ook warme unieke voetenzakken bestellen voor de maxi-cosi of kinderwagen.
Een ander deel wordt handgemaakt door Bibi Goldies, een huismerk dat druk in ontwikkeling is.
Het allerbelangrijkste voor mij is dat de klant tevreden is en hulp kan krijgen. Op grote webshops mis ik vaak een persoonlijke benadering. Ik help mijn klanten graag met vragen en keuzes maken en daar maak ik tijd voor vrij.

Werk & gezin
Mensen vragen mij wel eens wat ik doe qua werk, en dan vertel ik ze van mijn webshop. Jammer genoeg wordt er vaak gedacht dat het ‘lekker makkelijk’ is, ik ben namelijk thuis met de kindjes en een webshop doe je ‘er zo even bij’. Mede mama (online) ondernemers zullen begrijpen dat dit echt niet zo is. Een webshop is hard werken waarbij aan alles gedacht moet worden. En net als met een baan buitenshuis moet je een balans vinden tussen werk en privé. Tsja, en dan is het wel eens een rommeltje in huis, heb ik geen zin om te koken en ben ik ook regelmatig in de avond of het weekend aan het werk, maar dat is het mij wel waard.
Tips voor mama’s die ook graag iets voor zichzelf starten:
Een webshop kost tijd, geld, planning en geduld. Het is enorm handig als je bepaalde dingen kunt uitbesteden. Er komen namelijk ook dingen bij kijken die niet altijd even leuk zijn, zoals de administratie. Zorg er vooral voor dat je een juiste balans vindt in je gezin, zodat je niet continu aan het werk bent. Dat is niet ideaal. Je wereldje wordt in het begin wel een stuk kleiner met minder sociale contacten, zelf vind ik dat geen probleem maar als je buitenshuis werkt mede om de contacten met collega’s en het ‘even niet moeder zijn’, is het wel een kleine terugval. Maar ik geloof dat als je alles met passie doet, je er nooit spijt van zult hebben!

Ik zou het top vinden als je een kijkje neemt op Mamas only– en stel gerust je vragen .


Dankjewel Rachel voor het delen van je verhaal, heel leuk om te lezen wat jou heeft gedreven om voor jezelf te beginnen. Ik wens jou een succesvolle toekomst met Mamas Only!

WINACTIE:

Las ik het goed, een winactie? Jazeker, in samenwerking met Mamas Only hebben we een te gekke give away. Namelijk een echte eyecatcher; Het ‘Mamas Mini’ shirtje met strikjes van Bibi Goldies. Een lief shirtje voor jongens én meisjes en verkrijgbaar in de maten van 50/56 t/m 110/116. Door de goudkleurige bedrukking ook voor de feestdagen erg geschikt!

Hoe kun je winnen?
– Like de Facebook Pagina van Mamas Only en Sneak Peek of my Life
– Laat een reactie achter onder deze blogpost dat je graag mee wil doen en in welke maat je het shirtje zou willen winnen.
– De winnaar word 27 November bekend gemaakt.

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply
  Danique Mittelberg
  14 november 2016 at 22:22

  Jaa, superleuk voor mijn meisje Noase. Iedereen zegt altijd, dat ze echt een mini versie van mij is. Heel graag in maat 98. Wij gaan duimen!

 • Reply
  Joyce van Brunschot-van Kerkoerle
  15 november 2016 at 06:27

  Super leuke actie! Ik doe graag mee voor mijn kleine meid die echt super veel op mij lijkt. Echt een mama’s mini😊
  Graag in maat 62

  • Reply
   Kelly
   27 november 2016 at 17:32

   Superleuk dat je mee doet met de win actie! Vergeet je niet beide pagina’s te liken? 😉

 • Reply
  Roos Neuij
  15 november 2016 at 08:35

  Jaaaa super leuk shirtje voor m’n kleine meisje. ♡
  Ik ga duimen! 🙂

  • Reply
   Kelly
   27 november 2016 at 17:30

   Superleuk dat je mee doet met de win actie! Vergeet je niet beide pagina’s te liken? 😉

 • Reply
  Samantha Koopman-Kinneging
  17 november 2016 at 13:35

  Wat een ontzettende leuke actie!!!

  Voor ons kleine meisje Yara Loïs! Maat 62 😍

 • Reply
  Susanne van der Veen
  20 november 2016 at 00:49

  Wat een geweldig leuk shirt. Ik zou m graag winnen in maat 74, mijn dochtertje is ook echt mama’s mini; we zijn met z’n tweetjes, een superteam!

  • Reply
   Kelly
   27 november 2016 at 17:29

   Superleuk dat je mee doet met de win actie! Vergeet je niet beide pagina’s te liken? 😉

 • Reply
  Romy
  21 november 2016 at 08:56

  Oeee, mijn mini wil deze graag aan! Haar naam is Eliza en ze draagt nu maat 56/62. Als hij op maat valt willen we graag maat 62 voor de feestdagen winnen!!

Leave a Reply

CommentLuv badge