Magische jeugdherinnering

img_2839

Wanneer je nog jong en onschuldig bent en denkt dat magie nog bestaat, heerlijk om als kind de wereld nog op die manier te kunnen zien.
Zo was ik er bij deze gebeurtenis van overtuigd dat magie écht bestond!

Hoe oud ik precies was weet ik eigenlijk niet meer maar ik gok zo’n 6 of 7 jaar. We woonden nog in Italië (Sardinië) en de schoenen van het merk Lelli Kelly kwamen geregeld voorbij op de tv reclames. Dit was toen een hele hype. Die schoenen waren voor mij gemaakt! Ik bedoel het had zelfs mijn naam in het merk! Geweldige schoenen vond ik het, je had de over the top girly girly modellen maar ik had mijn zinnen gezet op het model waarbij de schoenlip in de vorm van een hond of kat was en als je liep lichtte de neus op! Fan-tas-tisch! Maar dat was nog niet alles, nee nee, die schoenlip kon je dus verwisselen, zo had je de ene dag een kat en de andere dag een hond met een neus die oplichtte. Helemaal het einde natuurlijk! Ja dat waren ze, die moest en zou ik hebben. Mijn arme ouders wat hebben die een geduld gehad met mij, want ja iedere keer als de reclame op tv kwam riep ik natuurlijk:’Jaaa die wil ik!’
Nu ging ik voor de gein eens kijken wat Lelli Kelly schoenen tegenwoordig kosten en dat is me toch een geld! Gewoon zo rond de €60,-! Voor een paar kinderschoenen, ja hele geweldige schoenen natuurlijk met mijn naam erin maar wow..

Iedere keer als we voorbij de schoenenwinkel liepen, als ik het me goed kan herinneren zat deze praktisch naast de supermarkt, wees ik weer naar de schoenen;’Mam die wil ik mag ik ze?’ Maar helaas ook die dag zat het er niet in.

Totdat ik na een tijd weer de reclame op tv zag en uiteraard werd ik weer helemaal enthousiast, waarop mijn vader zei:’Wil je ze hebben?’ Dat liet ik me natuurlijk geen twee keer zeggen, are you kidding me?! JA ik wil ze!
‘Ja zeker weten?’ ‘Jaa!’ Nou daar kwam het magische moment, mijn vader toverde ze gewoon uit de tv!! Ik wist niet wat ik zag! De schoenen die ik zo graag wilde en m’n ouders weken om had gezeurd kwamen nu gewoon uit de tv! Magisch!

Natuurlijk stonden de schoenen al een paar dagen achter de tv en kon mijn vader niet echt toveren maar in mijn beleving haalde hij ze zo vanuit de reclame uit de tv!

Dit is een van mijn leukste jeugdherinneringen. Wat is de jouwe?

You may also like

1 reactie

  1. Altijd leuk om terug te gaan naar jeugdherinneringen! Maar hoe ouder ik wordt hoe meer ik lijk te vergeten 🙁 haha Ik vrees dat dementie al begonnen is!
    Maar de leukste jeugd herinneringen zijn toch wel de vakanties en uitstapjes met mijn ouders en broertje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge