Mama Tips

Olivia’s Shoplog

Olivia besloot even maat 56 over te slaan en zit dus in maat 62 op dit moment. Nu hebben we veel gekregen en ik had zelf wel wat dingen gekocht in een grotere maat, maar niet voldoende dat ik haar een hele week kan aankleden. En dus betekende dat; shoppen! Voor de kleding ben ik deze keer geslaagd bij de Zeeman en H&M. Voor wat andere superleuke spulletjes bij de Prénatal.

Met de wat koudere dagen zijn shirtjes met lange mouwen een must:

Dit lieve roze shirtje met strikjes kocht ik bij de Zeeman. Ik kan me de prijs niet meer herinneren, het kaartje is er al af aangezien ik hem heb gewassen.

img_2480

Zeeman.

Toen ik dit shirtje zag kon ik hem niet laten liggen, want tja het is nou eenmaal zo! Ze word inderdaad iedere dag schattig wakker met een big smile!

img_2482

Zeeman. EUR 2.49

Bij de H&M liep ik tegen deze volanttop aan, lekker speels met die stippen!

H&M. EUR 6.99

H&M. EUR 6.99

Aangezien haar broekjes en leggings in maat 56 ook wat hoogwater begonnen te worden, kocht ik deze legging in het donkerblauw, lekker stoer, maar toch ook een soort van girly door het diamantje aan de zijkanten.

Zeeman. EUR 4.99

Zeeman. EUR 4.99

Ook had ik nog geen winterjas voor Olivia, dus werd het deze. Normaal koop ik vrij weinig in het roze, maar ja het is wel een meisje en af en toe iets supergirly vind ik leuk dus heb ik hem in het zachtroze gekocht:

Zeeman. EUR 9.99

Zeeman. EUR 9.99

Dit is natuurlijk geen kleding, maar ik zag ze bij de kassa liggen (slim, heel slim gedaan..) en nam ze er impulsief bij. Dit zijn een aantal milestone kaarten die in het pakketje zitten.

Zeeman. EUR 3.99

Zeeman. EUR 3.99

Een tijdje geleden waren ook de Mama Mazzeldagen bij de Prenatal en uiteraard ben ik daar ook even langsgegaan. Daar heb ik 2 nieuwe Difrax flessen gekocht. We hebben nu 2 kleintjes maar doordat Olivia natuurlijk om de zoveel tijd omhoog gaat met haar voeding is het af en toe proppen, en dus kocht ik een groter formaat in het lichtblauw, en een andere fles alvast voor als ze iets ouder is in het felroze, eentje die ze zelf zou kunnen vasthouden. Aangezien we haar graag een dagje naar de opvang/gastouder willen brengen vanaf Januari, leek het me leuk om een rugzakje voor haar te kopen en werd het er eentje van Woezel & Pip. Om in het Woezel & Pip thema te blijven kocht ik ook wat hydrofiele doeken, dit vind ik toch wat vrolijker staan in de kinderwagen in plaats van een saaie witte. En last but not least een douche washand, we hebben Olivia tot nu toe alleen no in bad gedaan, maar het is er nog niet van gekomen om een keer lekker samen te douchen.

img_2367

Mama Mazzeldagen bij de Prénatal.

Dit was de shoplog alweer. Ik vind dat ik goed geslaagd ben!

 

Waar koop jij meestal je baby/kinderkleding?

 

 

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Ilona
  10 oktober 2016 at 15:07

  Wibra is ook echt superleuk om kleding bij te kopen. Ik haal hier veel voor mijn kleintje. Je moet soms wel wat mazzel hebben.

  • Reply
   Kelly
   10 oktober 2016 at 17:02

   Oh ja Wibra is inderdaad ook leuk, daar heb ik laatst ook een leuk pakje gekocht. Een witte met allemaal hartjes erop en een oranje randje. En wat je zegt soms moet je inderdaad ook geluk hebben, de ene keer vind je dingen helemaal leuk en de andere keer totaal niet.

 • Reply
  MetMirjam
  12 oktober 2016 at 09:12

  Je bent goed geslaagd! Ik kom ook graag bij Zeeman en H&M, maar ook bij Primark en Wibra loop ik vaak even binnen. Zo fijn als je voor weinig geld kleertjes kunt scoren!
  MetMirjam onlangs geplaatst…Inspiratie | Peuterbed van IkeaMy Profile

Leave a Reply

CommentLuv badge