Persoonlijk

20 dingen die je (nog) niet over mij wist

Een van de dingen die ik altijd leuk vind om te lezen zijn ‘tags’; 100 vragen die niemand ooit aan je stelt, De 25 levensvragen tag.. Nu leek het mij leuk om gewoon een aantal feiten over mijzelf op te schrijven zodat jullie mij (nog) wat beter kunnen leren kennen. Hieronder 20 random feiten over mij.

 1. Ik heb een hekel aan spelletjes; bordspellen, kaarten.. Nee je maakt mij hier niet blij mee
 2. Je zult me niet vaak in een jurk of rokje zien.
 3. Hetzelfde geld voor hakken.
 4. Toen ik klein was wilde ik op allerlei sporten zo heb ik op turnen, ritmisch gym, twirlen en tennis gezeten. Als het aan mij lag kwamen daar ook nog kunstschaatsen en voetbal bij. De enige die ik het langste heb volgehouden is dansen waar ik vanaf mijn 17e of 18e mee begon en nog steeds doe.
 5. Mijn eerste lange reis was toen ik 20 was en ik ging naar Los Angeles om een 10 daagse acteer cursus te doen. Dit is zeker een van mijn gaafste ervaringen.
 6. Ik drink geen warme dranken. Dus geen koffie, thee en óók geen chocolademelk.
 7. Toen ik nog thuis woonde veranderde ik de indeling van mijn kamer zeker om de paar maanden. Het ging zelfs zo ver dat ik ook de muren geregeld een andere kleur gaf.
 8. Ik heb tot mijn 8e in Italië (Sardinië) gewoond.
 9. Ik lees 9 van de 10 keer geen handleiding van een nieuw apparaat wat ik koop. (Want een uur lang klungelen is zoveel makkelijker.. of er een jaar later achter komen dat die ene functie er ook was!)
 10. Hoewel ik een onwijze schijtert ben en niet tegen horror films kan, wint mijn nieuwsgierigheid het steeds weer en dus kijk ik uiteindelijk toch. Met mijn handen voor mijn ogen spiekend door mijn vingers, dat dan weer wel..
 11. Ik kan absoluut niet tegen mensen die smakken.
 12. Kamperen? Nee dankje. Ik was er al geen fan van, maar na onze eerste en laatste kampeer ervaring met mijn ouders en zusjes waarin we half werden weggespoeld uit onze voortent werd dit nog even bevestigd. Glamping please!
 13. Ik heb mijn rijbewijs in 1x gehaald.
 14. Ook al drink ik geen alcoholische dranken, ik gooi wel een flinke scheut Amaretto door mijn Tiramisù.
 15. Als ik naar Italië ga zijn er 3 dingen die ik zoiezo gegeten wil hebben; Ravioli, Sofficini en Cucciolone.
 16. Mensen denken vaak dat ik verlegen en stil ben, maar zodra ze mij goed kennen komen ze daar heel gauw op terug.
 17. Ik heb 2 zusjes. July (27) en Laura (23).
 18. Hoewel ik mailen en appen leuk vind, vind ik het heerlijk om echte post te krijgen!
 19. Een opgeruimd en schoon huis is iets waar ik blij en rustig van word.
 20. Ik heb een opleiding voor stewardess gedaan maar heb nog nooit gesolliciteerd voor deze functie.

 

Heb jij een leuk feitje over jezelf? Laat het vooral achter in de comments!

Volg je mij al op Facebook, Bloglovin‘ en Instagram?

You Might Also Like

1 Comment

Leave a Reply

CommentLuv badge