Mama

Verlof voorbij

Hè? Maar het was gister toch dat ik kantoor uitliep en er de komende 3 maanden niet meer zou komen omdat ik ging genieten van mijn verlof? Gister toch? Man wat gaat de tijd snel! Ik moet Donderdag gewoon weer aan de slag. En eerlijk? Ik heb er zo nog geen zin in, ik wil bij mijn meisje blijven en voor haar zorgen en haar lekker oppakken wanneer ik wil. Jaja I know het klinkt onwijs klef, en ik ben normaal niet zo, maar wanneer het om Olivia gaat kan ik toch wel heel soft worden.
Helaas groeit het geld mij (nog stééds) niet op de rug en zal ik er dus aan gaan moeten geloven.

Het zal wel weer even wennen zijn om terug te komen in het werkritme. Hoewel het mij nog niet stoort om de hele dag in de weer te zijn met babyspulletjes, luiers en babytalk, denk ik dat het me na een tijdje toch wel goed zal doen om onder volwassenen te zijn. Want ik ben oh zo volwassen, pah! Nee je snapt wel wat ik bedoel..

Om alvast in het ritme (proberen) te komen zet ik nu al 2 weken een wekker zodat de overgang straks niet zo zwaar is, als ik er écht uit moet. Het gaat best OK moet ik zeggen. Ik hoop dat het straks ook goed gaat komen wanneer ik rekening moet houden met Olivia haar ochtendritueel en dat ik mezelf ook echt klaar moet maken en niet meer kan denken:’Ach dan maar 15 minuten later klaar.’ Nee, dat gaat niet meer. Ze zien me aankomen op het werk zeg haha.

Ik vind het wel een fijn idee dat Emile vrij is op mijn eerste werkdag, het stelt me wel gerust op de een of andere manier. Plus hij kan me spammen met foto’s en filmpjes haha. Zoals ik het fijn vind dat hij vrij is, vind ik het ook wel een beetje spannend voor hem. Het gaat zijn eerste echte volledige dag worden dat hij alleen is met Olivia. Maar dat gaat vast helemaal goed komen. Verder gaan mijn moeder en zusjes oppassen, en ik heb daar ook wel het volste vertrouwen in dat dat prima zal gaan. Maar ja, en ik weet niet of er meerdere newly moms zijn die dit gevoel hebben, ik denk dan toch:’Ze is van míj (OK, ook een beetje van jou schat), ík wil de hele dag bij haar zijn, en geen enkel moment missen.’ Ik bedoel wat als ik haar eerste woordje ofzo mis! Of dat ze begint met kruipen en ik dat pas als 2e of 3e zie. Nee daar denk ik niet heel graag over na. Wat zou het op dit soort momenten heerlijk zijn om een dik gevulde bankrekening te hebben en je geen dilemma’s zou hebben over hoeveel dagen je moet werken of juist niet..

OK genoeg gemopperd, (wo)man up Kel! Ik ga nu nog even flink genieten van mijn laatste 3 dagen verlof en ik laat je snel weten hoe mijn eerste dag werken mij beviel.

 

Vond jij het ook zo lastig om weer aan het werk te gaan na je verlof? En hoeveel dagen werk jij?

 

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Leonie
  20 september 2016 at 14:43

  Oh my, ik zie er ook zo enorm tegenop. Ik wil niet meer werken; ik wil bij haar zijn! Bah, het idee dat ze naar een oppas moet of zelfs naar mijn (schoon)moeder.. ze zal het daar hartstikke goed hebben hoor, maar idd: ze is van MIJ. En ik wil er altijd bij zijn.
  Haha. Laten we elkaar steunen (boks)
  Leonie onlangs geplaatst…Mamakraamt: Blijmakertjes #3My Profile

  • Reply
   Kelly
   21 september 2016 at 09:56

   Jaa! Ik dacht dat ik 4 dagen werken goed zou vinden, maar ik vind het nu eigenlijk nog heel veel.. Het staat niet in verhouding vind ik haha, ik heb liever 4 dagen bij m’n meisje en 3 dagen werken, maar ja eens even kijken hoe we gaan uitkomen. En ik ben blij dat ik niet de enige ben die er zo over denkt haha. Yes laten we elkaar steunen! Woop woop!

Leave a Reply

CommentLuv badge