Zwangerschap

Vals alarm + Babykamer

‘En, en? Is ze er al?’ 

Ook al is het 2 dagen na mijn uitgerekende datum; Nee lieve mensen, Mini zit nog steeds in mijn buik. Ze zit wel lekker geloof ik. Maar voor mezelf en de aanstaande papa hoop ik dat ze snel komt!

Het is superleuk dat iedereen meeleeft maar ergens is het ook best jammer als ik moet zeggen ‘Nee, nog niks’ want het liefst zou ik willen zeggen ‘Jaa ze is er!’ en dan trots een foto sturen. Maar helaas, dit is nog niet het geval en dus is het woord van deze week ook weer; wachten.

En wat doe je als je wacht als hoogzwangere? Juist, schoonmaken. Ik vond dat het nodig was om het hele huis weer te stofzuigen (ook al was het heus niet onwijs hard nodig) en de badkamer en wc te dweilen, en dit heeft manlief voor mij gedaan. Ook stond de box nog vol met de cadeaus en luiertaarten van de babyshower en dus heb ik de luiers in pakketjes in de kast gelegd evenals de cadeaus en heb ik de box ook maar kennis laten maken met een flinke scheut Dettol. Verder hou ik niet van schoon hoor..

Vals alarm

Van de week was ik bezig in de computer kamer met wat foto’s te printen, ik was klaar, pakte alles bij elkaar en liep naar beneden. Toen ik de trap af liep voelde ik dat m’n broek wat nat was, dus ik dacht nog ;’Hè? Zijn m’n vliezen nou gebroken zonder dat ik het door heb gehad?’. Nou nee, dat idee kon ik al snel mijn hoofd uitzetten, want wat bleek? De kat had gewoon gepiest op de bureaustoel! Fijn, heel fijn, hup alles de was in, denk je dat het gaat beginnen, maar helaas; vals alarm dus. 😅

Babykamer

Iets wat ik ook al een lange tijd zou delen is de babykamer, en vandaag is het dan zover; hier zijn de foto’s!


Zoals je kunt zien, geen overload aan roze maar meer neutrale kleuren. Wel vond ik het leuk om de lakens en een dekentje in het roze te hebben. Ik ben heel blij met het resultaat! 😃

Korte update

Deze keer een korte update, ik hoop dat ik in mijn volgende blog trots kan vertellen dat Mini er eindelijk is!

Ben jij ‘op tijd’ bevallen?

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Marushi
  29 juni 2016 at 18:33

  Spannend!!! En wat een mooie kinderkamer heb je! -x-

  • Reply
   Kelly
   8 juli 2016 at 04:29

   Dankjewel ☺️

 • Reply
  Angela - Mama met passie
  4 juli 2016 at 12:26

  Wat een mooie babykamer! Ik duim voor je dat ze zichzelf snel aandient. Ik ben ingeleid met 37 weken en de volgende dag is ze geboren.

Leave a Reply

CommentLuv badge