Zwangerschap

Babyshower!

Een tijdje geleden kreeg ik een paar keer de vraag of ik een babyshower zou willen, waarop ik antwoordde dat het mij zeker wel leuk lijkt. Niet veel later was ik aan het bellen met mijn vriendin en zij gaf aan dat het haar leuk leek om dit te regelen samen met nog een vriendin, superlief!
Behalve dat ik wist dat er iets geregeld zou worden, had ik natuurlijk geen idee waar en wanneer. Daar kwam ik afgelopen Zondag dus achter!

Mijn vriend had al een tijdje geleden aangegeven dat collega’s van hem ons hadden uitgenodigd voor de lunch, en aangezien we daar eens eerder hadden geluncht samen met andere collega’s van hem, zocht ik hier verder niks achter.
Omdat we er pas rond 14:00 hadden afgesproken, stelde mijn vriend voor om hiervoor nog even bij de Baby-Dump te gaan neuzen en dan door te rijden naar zijn collega’s. Helemaal prima dacht ik. Dus nietsvermoedend stapte ik in de auto en gingen we gezellig naar de Baby-Dump. Toen we er bijna waren, zei m’n vriend ineens;’Ja we kunnen niet zo lang blijven want ik moet eerst nog langs huis’. ‘Huh? Maar we zouden toch in 1x doorrijden, dat is toch hartstikke omrijden?’, waarop hij weer antwoordde;’Ja ik ben de usb stick voor m’n collega vergeten en die heeft ie nodig’. Ik dacht nog;’Hmm, beetje raar’, hij reageert wel erg koeltjes, normaal zou hij halverwege al balen dat hij iets vergeten zou zijn.. Maar goed het is Zondag, ik heb verder geen haast dus we gaan de Baby-Dump in en lopen lekker rond.

Ik kijk bij de badjes want die hebben we nog niet, maar vind niet degene die ik had gezien op internet, dus loop ik weer verder. Ook een wipstoeltje hebben we nog niet dus wil ik ook bij die afdeling kijken. Maar ook niet echt iets wat ik in gedachte heb staat erbij. Het begint me op te vallen dat m’n vriend wel iets wat gehaast is, maar nog steeds vermoed ik niks want ja hij wilde op tijd thuis zijn om dan weer door te kunnen. Uiteindelijk gaan we weg met 2 hoeslakens, wat hydrofiele luiers en een hoes voor het autostoeltje.
We rijden weer terug naar huis en ik stel voor dat ik in de auto blijf zitten zodat hij de usb stick kan halen en we meteen weer doorkunnen maar nee;’Je moet zo toch plassen dus loop maar voor de zekerheid mee’ en ‘Volgens mij heb je ook nog helemaal niet gedronken vandaag, dus doe dat ook maar gelijk even’. ‘Howkee’ denk ik bij mezelf. Eenmaal thuis aangekomen moet ik inderdaad plassen (waarom heeft ie toch altijd gelijk! 😝). M’n vriend draait de sleutel in de deur en laat mij voor. Nog met mijn jas aan, want ja we gaan toch zo weer door, schiet ik de wc in. ‘Zo hup snel, dan kunnen we gelijk weer verder’. Als ik de deur open doe zie ik ineens mijn vriendinnen en zusjes in de woonkamer staan die hard ‘Surprise!’ roepen. Man ik schrik me wild! En mijn reactie liegt er volgens mij ook niet om want ik deins naar achter haha. Tranen schieten in m’n ogen van de schrik maar ook van blijdschap. Wat leuk dat ze er allemaal zijn, en wat hebben ze het mooi versierd! Allemaal roze ballonnen, en slingers, en zelf hebben ze allemaal iets roze aan. Echt helemaal leuk!
Ik begroet iedereen met een knuffel en krijg dan een sjerp om met ‘Hoera, ik ben zwanger’, en een haarbandje met ‘Bride to be’, het is dus een Babyshower/Vrijgezellenfeestje in een!

Als ik een beetje ben bekomen van de schrik, valt het me ineens op wat een mooie en lekkere hapjes ze allemaal hebben meegenomen; beschuit met muisjes, zoenen met roze muisjes, wraps met prikkers en een schattig roze knijpertje, kwarktaart, brownies en nog meer!


We gaan lekker eten van de hapjes, en als we uitgegeten zijn, mag ik een raadspel doen. Alle meiden hebben een roze ballon meegenomen en daarop de datum opgeschreven waarvan ze denken dat ik ga bevallen en ook de naam waarvan ze denken dat het gaat worden, met daaronder een babyfoto van hun zelf, en ik moet dus raden van wie de babyfoto is. Nog best lastig! Ik ben heel benieuwd of de bevaldatum er inderdaad tussen zit! Maar ja nog even afwachten.
Na het raadspel, word ik verwend met cadeautjes, allemaal even leuk! Ik ben er helemaal blij mee! Ze liggen mooi opgesteld in de (nog) lege box zodat ik er lekker naar kan kijken hihi.

Van wie is de babyfoto?

Dan gaan we op pad, en we gaan naar een fotostudio om met z’n allen een fotoshoot te houden. De meiden hebben wat props gemaakt, lees; grote paarse slab van karton met een beer erop, een fles, speen en deze worden ook gebruikt tijdens de shoot. Ook mag ik een paar keer alleen op de foto om wat foto’s van mijn buik te laten maken.
Het idee van een fotoshoot vond ik erg leuk, zo heb je altijd beeldmateriaal van de gezellige dag met z’n allen. Ik kan dan ook niet wachten tot het eindresultaat!

Na de shoot rijden we weer met z’n allen terug naar huis en bestellen we wat te eten.
Ondertussen kletsen we lekker, echte meidenpraat waar we ons allemaal wel in herkennen haha. Het eten is er! Maar we hebben eigenlijk te veel gesnoept en krijgen dus niet alles op.

Als we klaar zijn met eten ruimen we nog wat op en dan gaan de meiden weer naar huis.

Ontzettend bedankt voor alles meiden, complimenten voor alle organisatie. Ik heb echt een leuke dag gehad!

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Nicole Orriëns
  29 april 2016 at 13:30

  Het ziet er allemaal heel mooi en gezellig uit. Leuk dat ze er zo’n werk van hebben gemaakt.

 • Reply
  Eline
  30 april 2016 at 10:31

  Aww wat ontzettend leuk zeg en super dat je zo verrast was!

  • Reply
   Kelly
   30 april 2016 at 15:09

   Ja was een hele leuke dag! ☺️😃

 • Reply
  Angela - Mama met passie
  11 mei 2016 at 07:47

  Wat ontzettend lleuk Kelly! Ik vond dat ook zo leuk een babyshower hihi.

Leave a Reply

CommentLuv badge