Sneak Peek of my week #1

Deze week start ik met een nieuwe rubriek, namelijk; Sneak Peek of my week. Dit is een weekoverzicht met foto’s.

Zelf hou ik altijd erg van foto’s en kijk ik met plezier naar andere bloggers hun weekoverzichten, dus besloot ik mijn eigen te creëeren. Ik deel een week uit de maand Maart met je.

Zaterdag 12 Maart 

Hoewel we ons altijd verheugen op het uitslapen in het weekend, zijn mijn vriend en ik toch nog altijd standaard op z’n laatst 07:00 wakker. Maar de wekker gaat in ieder geval niet, dat is wel weer lekker 😊

Omdat we zo vroeg wakker zijn doe ik vaak gelijk een was in de wasmachine en ga ik daarna nog lekker in bed liggen en kijken we wat tv. Na een paar afleveringen van ‘The Walking Dead’ is de wasmachine klaar, hang ik de was op en maken we ons klaar om naar de Ikea te gaan. We beginnen met een lekker ontbijtje.

 

Ontbijten bij Ikea

 

Als we hebben ontbeten gaan we gelijk naar het magazijn om plinten te halen. We nemen de sluiproute om niet in de verleiding te komen om weer met van alles thuis te komen. Dit gebeurd normaal altijd weer als we naar Ikea gaan. Heb jij hier ook zo’n last van?

Als we thuis zijn begint vriendlief meteen met de plinten, en binnen 2 uur is de zolderkamer dan af! Nu kunnen we spullen weer wat meer verplaatsten en kunnen we ons echt gaan focussen op de babykamer. Yeej! 😃

‘S middags gingen we nog even het winkelcentrum in om cadeautjes te kopen voor de bingo die we de dag erna bij mijn opa en oma gaan spelen met de mijn vader, moeder, zusjes en ‘aanhang’. Als we de cadeautjes hebben gaan we weer richting huis.

‘S avonds ga ik samen met ons oude dansgroepje lekker eten bij ‘La Cubanita’, we hebben heerlijk gegeten en erg gelachen dus een geslaagde avond! Na het eten ga ik weer sportief terug naar huis op de fiets, dat ik er langer over doe om thuis te komen omdat ik zo traag als een slak ga, laten we maar even achterwege.

 

‘La Cubanita’


Zondag 13 Maart

Nu ik weer na maanden yoghurt kan eten is yoghurt met chocoladecruesli weer mijn standaard ontbijt geworden. Yum!

 

Mijn favoriete ontbijt

 

Ik raakte de ochtend ervoor geïnspireerd door de yoghurt bessencake van Dorien op Lifestyle Fabriek, en dus ging ik die vandaag maken.

 

De ingrediënten

 

Het beslag

 

Door mijn nieuwsgierigheid naar de smaak van de cake snij ik hem al aan en heb ik geen foto van het eindresultaat gemaakt 🙈 Ik moet eerlijk zeggen dat ik even moest wennen aan de blauwe bessen in de cake, deze eet ik normaal nooit, maar hij is goed gelukt al zeg ik het zelf.

In de middag rijden we richting mijn opa en oma want daar gaan we dus bingo spelen. Dit is nu denk ik de 3e keer dat we dat doen en hebben het een soort van familietraditie benoemd. Het is een gezellige middag en iedereen heeft prijs. Na de bingo rijden we naar mijn ouders en gaan we daar avond eten.

Maandag 14 Maart

Jaa het is weer Maandag! (Zei niemand met zoveel enthousiasme 😜) Tja de werkweek is weer begonnen, en deze begin ik altijd lekker op mijn gemak. Ik ben standaard 20 minuten te vroeg dus kan ik me rustig installeren.

 

Ook vandaag weer mijn yoghurt met cruesli, en een plak van de yoghurtcake

De dag verloopt eigenlijk zoals een standaard werkdag, niet heel bijzonder dus.

Om 16:30 ben ik klaar met werken en ga lekker richting huis, waar ik de auto pak om door te rijden naar mijn vriend zijn werk. Hij heeft een nieuwe camera besteld en die kan hij vandaag ophalen.

Omdat we wat later thuis zijn na de camera opgehaald te hebben, eten we lekker makkelijk broodjes met ei.

Dinsdag 15 Maart 

Vandaag mag ik model zitten bij mijn zusje op school voor bruidsmake-up. Jammer genoeg krijgen ze de opdracht dat er van model gewisseld moet worden en word mijn make up niet door mijn zusje gedaan. Maar haar klasgenoot Jacky heeft me zeker heel mooi opgemaakt en ik ben blij met het resultaat (dankjewel! 😊) Zelf ben ik echt een kluns met make up, een lijntje en wat mascara maar dat is het vaak ook wel. Voor het kapsel mocht ik wel weer terug bij m’n zusje. En ze probeert twee kapsels uit bij me.

 

Alle make-up wordt uitgestald

 

Bij m’n zusje op de kappersstoel

 

 

1 van de kapsels

 

 

Het eindresultaat

 

Nadat de les klaar is lopen we samen naar de metro en ga ik richting het werk. Vandaag werk ik lekker maar een half dagje.

Als ik thuis kom heeft m’n vriend al lekker paella voor me klaar staan.

 

Nomnomnom

 

Vandaag ben ik erg moe en ga ik lekker vroeg naar bed.

Woensdag 16 Maart 

Wachten op de trein naar het werk

 

Vandaag weer een normale werkdag van 08:00-16:30. Ik vind dit altijd een fijne dienst, vroeg beginnen en ook weer vroeg klaar.

Wanneer ik thuis ben haal ik de vaatwasser leeg en maak ik het aanrecht schoon. Bij het schoonmaken valt mijn oog op mijn nog niet opengemaakte moestuintjes en besluit ik die eens neer te gaan zetten.

 

Mijn nog kleine collectie

 

Vorig jaar had ik ook de moestuintjes van de Albert Heijn maar dat ging helaas niet te best, kijken of dat dit jaar beter gaat 😁

Vandaag ben ik lekker lui en eet ik magnetron lasagne spinazie. Uiteraard tippen ze niet aan de echte lasagne die mijn vader maakt, maar ach voor die ene luie avond haha. Ik installeer me op de bank met m’n bord en de Grazia.

Lekker relaxen op de bank met eten en de Grazia

 

Donderdag 17 Maart

Mijn wekker gaat om 06:00 zoals iedere dag en ik maak me klaar om naar het werk te gaan. De dag gaat lekker snel voorbij, en bij thuiskomst staat me een leuk klusje te wachten. Hint; blauwe enveloppe. Juist, belastingaangifte 😅 wat een gedoe is dat zeg zeker als je net een huis hebt gekocht. Daarom besluiten we dit jaar het door iemand te laten doen, en ik zoek alle papieren bij elkaar.

‘S avonds heb ik een Optidee ‘party’ bij een vriendin. Mocht je niet weten wat dit is, Optidee verkoopt allerlei dekentjes, doekjes, theedoeken, handdoeken en ga zo maar door, en dit allemaal van superzacht materiaal. Aan het einde van de presentaties heb je dan de kans om iets te bestellen via het formulier wat je krijgt.

Vrijdag 18 Maart

Vandaag zijn mijn vriend en ik lekker vrij want we hebben deze middag een bruiloft.

 

We beginnen de ochtend met een ontbijt bij de Intratuin

 

Als we de auto instappen om weer richting huis te gaan, besluit ik dat ik het eigenlijk wel tijd vind om weer eens naar de carwash te gaan, en dus doen we dat.

 

Lekker poetsen en stofzuigen

 

Onderweg horen we een apart geluid van de auto komen, wat we eigenlijk al wel eerder hoorden maar nu werd het toch wel duidelijker en gingen we dus ook gelijk even langs de garage. Gelukkig niks ernstigs dus dat scheelt. Het blijft altijd een verrassing, als je denkt dat het niks is krijg je juist te horen ;’Nou ja dit moet vervangen worden, en dit dus dan kom je al gauw op €560,-‘ of een andere vergelijkbare ‘fijne’ prijs.

Dan maken we ons klaar voor de bruiloft. Als we aankomen zitten de meeste gasten al. Het is een mooie en bijzondere locatie en het bruidspaar ziet er prachtig uit! Bij de receptie word de taart aangesneden en die ziet er ook heel mooi en chique uit, én hij smaakt goed! Na de receptie gaan we weer op huis aan.

Zaterdag 19 Maart

Zoals gewoonlijk word ik weer om 06:45 wakker en begin ik gelijk met de was, om daarna nog even lekker in bed te relaxen en m’n ‘rondje’ Facebook en Instagram te doen.

Aangezien de zolder nu af is besluiten we vandaag het ledikantje te gaan halen bij de Ikea 😃. Ben ik helemaal blij mee!

‘S middags hebben we een pretecho gepland staan en ik neem deze keer mijn ouders en zusje mee, jammer genoeg moest mijn jongste zusje werken en kon ze er niet bij zijn, maar we hebben de foto’s meegekregen 😊 Wat bijzonder om Mini nu in 3D te zien! Ze is lekker lenig want ze ligt met haar benen recht omhoog en haar voeten tegen haar gezicht, wat het dus soms lastig maakte om haar goed te bekijken. Maar gelukkig hield ze haar voeten soms wat opzij en konden wij haar toch goed zien. Ik vind het lastig te zeggen op wie Mini lijkt maar ik vind dat ze mijn neus heeft en mijn vriend z’n mond. Ik ben heel benieuwd!

Na de echo doen we nog even een drankje bij ons thuis met z’n allen, kletsen we gezellig en dan gaan m’n ouders en zusje weer naar huis.

Ik ga even liggen op de bank en val bijna in slaap. Luna houd me gezelschap en Tijger slaapt ook lekker achter mij.

 

Luna die eigenwijs haar tong uitsteekt

 

Tijger doet ook even een dutje 💤

‘S avonds relaxen we lekker en kijken we tv.

En zo was er alweer een week om!

Dit was de eerste editie van ‘Sneak Peek of my week.’ Ik hoor graag bij de reacties of je het leuk vind om zulke weekoverzichten te lezen en of je er meer zou willen zien.

You may also like

5 reacties

  1. Wat leuk dat je de cake gemaakt hebt! Ik moest zelf in het begin ook even wennen aan de blauwe bessen smaak, ik ben geen groot fan. Maar in de cake vond ik ze eigenlijk wel heel erg lekker!

    1. Ja hij zag er lekker uit en ik was in een ‘healthy mood’ haha. Ik heb hem vanochtend nog een keer gemaakt maar dan met aardbeien, kijken of dat wat is..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge