Zwangerschap

Het geboortepakje en een kijkje in de baby kast

Deze keer een blog over het geboortepakje wat we (OK misschien meer ik..) hebben uitgekozen voor Mini. En een aantal foto’s van andere outfits die we hebben gekocht.
Toen we te horen kregen dat Mini een meisje is, had ik niet de behoefde om alles persé in het roze te halen, natuurlijk mag het best een beetje roze zijn maar zo girly girly hoeft het niet voor mij. Zelf ben ik ook niet toppunt van meisje meisje dus ging ik op zoek naar een beetje een mix van van alles en nog wat.

Maar nu.. Welke maat koop je voor een baby die nog niet is geboren en waarvan je niet weet hoe groot of juist klein ze zal zijn? Aangezien we best wel veel rompertjes en andere kleertjes in maat 56 hadden gekregen dacht bij mezelf beter te groot dan te klein, en uiteindelijk heb ik in verschillende maten verschillende outfits gekocht.

Bij de Hema ben ik geslaagd voor deze leuke setjes:

Simpel bloemetjes motiefje, niet roze maar toch wel duidelijk voor een meisje.

Verder heb ik bij de Hema ook een aantal Jip en Janneke rompertjes gekocht, hier was ik vroeger zelf helemaal gek van dus een Jip en Janneke item kon niet ontbreken vond ik!

Primark heeft ook altijd zulke leuke dingen voor baby’s en kinderen en ging ik daar ook even rondneuzen.

Hier zag ik dit super schattige tutu jurkje en kon hem dan ook niet laten liggen:

Mini Ballerina

Hoewel ik al wel rompers had, zijn ze voornamelijk wit en deze hebben wat meer printjes dus gingen deze ook met mij mee. Stiekem ook een beetje omdat ik degene met ‘Daddy’s Little Cutie’ wel schattig vond voor papa in spé.


Ook liep ik tegen dit stoere vestje aan.


Goed geslaagd al zeg ik het zelf!

Door de familie worden we ook flink verwend met kleertjes, en de kast begint dan ook best vol te raken!Geboortepakje

Ik had al een setje in gedachte maar kwam er toen ineens achter dat de maat te groot zou zijn. Op de 9 maanden beurs waar we afgelopen Zondag waren hadden ze zoveel leuke kleertjes en liep ik tegen een compleet setje aan bij de stand van de Prenatal. En uiteindelijk is dit hem geworden:

 

Schattig toch?

 

Nog ‘maar’ 4 maandjes en dan kunnen we zien hoe het setje haar staat!

Hadden jullie ook een geboortepakje?

Volg je mij al via Facebook en Bloglovin

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Angela Lodder - Mama met passie
  4 maart 2016 at 18:15

  Zo leuk al die mini kleertje!! Love het setje van de Primark en je geboortepakje. Eigenlijk alles haha.

  • Reply
   Kelly
   4 maart 2016 at 19:57

   Dankjewel! ☺️ Lief hea al dat superkleine!

 • Reply
  demallemolenmoeder
  6 maart 2016 at 08:54

  Zo leuk al die schattige kleertjes! Niet goed voor mijn rammelende eierstokken. Het geboortpakje is onwijs leuk. Zó bijzonder. Wij hadden een pakje van Name-It, zachtroze met zilveren veertjes. Die pakjes van de Hema zijn ook leuk. Echt voor een meisje maar geen roze. Heerlijk hè, snuffelen tussen de kleertjes?

Leave a Reply

CommentLuv badge