Zwangerschap

Mijn dag op de 9 maanden beurs

Fotocredit: Emile

Op het laatste moment dan toch besloten om naar de 9 maanden beurs te gaan. Het is namelijk (zoals jullie waarschijnlijk wel weten) altijd zo ontzettend druk dat je eigenlijk amper dingetjes kunt bekijken zonder fijn geplet te worden of dat je vol geraakt word in je enkels door die oh zo geliefde trolleys.. Maarrr dat mag de pret niet drukken, en dus gingen vriendlief en ik met goede moed op pad.
Toen we de trein uitstapten beseften we dat de drukte dus gelijk al op het station begon, honderden mensen met trolleys allemaal met 1 missie; de huishoudbeurs of de 9 maanden beurs. Na eindelijk door de poortjes te zijn gekomen liepen we achter de grote stoet aan richting de RAI. Bij de ingang werd je al direct overspoelt met personeel dat gratis samples of goodies uitdeelde, en mensen doken er als nog net geen bezeten hyena’s op af. Bizar maar toch ergens wel een komisch gezicht.
De ingang voor de 9 maanden beurs bevond zich aan de andere kant en wij liepen daar dan ook heen.

Eenmaal mijn jas afgegeven en een snel bezoek aan het toilet (een van de velen) kon het ‘feest’ beginnen. Vanuit de hal hoorde je al de standhouders door de boxen heen roepen;’Buggies! Normaal in de winkel €25,-, maar vandaag op de beurs €10,-!’. Nou ze vlogen over de toonbank als warme broodjes!

Bij de entree lagen er allerlei reclamefoldertjes en laten we nou net een mooie aanbieding zien voor een babyfoon. 2 weken geleden had ik er eigenlijk al 1 besteld, maar aangezien er iets misgegaan bleek te zijn gegaan met de levering had ik hem nog niet binnen, en dus besloten we toch voor deze aanbieding op de beurs te gaan. Goed, nu nog de stand vinden.. Gelukkig hadden we een plattegrond en konden we recht op ons doel (voor zover dat kan in zo’n drukke hal) aflopen. Na een korte uitleg kregen we de babyfoon mee, en mocht je nieuwsgierig zijn naar welke het is geworden, dan kun je hieronder een foto zien.

Luvion Easy

Babyfoon: ✅ Check!

Hierna konden we lekker gaan struinen, overal echt superleuke spulletjes; wikkeldoeken met de schattigste printjes, voedingskussens, speelgoed, flesjes, speentjes, nou noem het maar op!

Het was nog best lastig om niet overal wat van te kopen, want het ziet er allemaal zo leuk uit dat je er nogal hebberig van word! Maar ik heb mij netjes ingehouden haha. Misschien hielp het ook dat het overal zo druk was en ik geen geduld gehad zou hebben om te wachten haha.

Fotocredit: Emile

Ook hebben we hele leuke geboortekaartjes gezien, en degene die we mooi vonden had ook nog eens onze uitgekozen naam voor Mini erop staan! Toeval? 😜 Nu hebben we ze uiteraard nog niet besteld want zo ver is het niet, maar wel leuk om alvast wat ideeën op te doen.

Ik heb laatst meegedaan met een winactie via de site van KellyCaresse in samenwerking met Popsjes&CO, waarbij je 30 custom made geboortekaartjes kunt winnen, ik hoop dus stiekem dat ik kans maak!

Na overspoelt te zijn geweest door alle leuke ideeën en spulletjes besloten we even een broodje te eten en kwamen toen ineens in het gedeelte van de huishoudbeurs. My bad; Ik zag ‘Food & Drinks’ staan, en ging er dus vanuit dat er in deze hal wel wat te eten gehaald kon worden. Oh geloof me dit was er ook wel, maar dit was de hal waar het gratis eten geproefd kon worden met als resultaat dat je dus naar huis zou gaan met 3 pakken van het product of meer. Ik hoef denk niet uit te leggen hoe mensen met risico dat hun trolley wieltjes het zouden begeven, als gekken van alles en nog wat kochten en dit gretig in de trolley duwden. Mijn vriend en ik keken elkaar aan, en we dachten duidelijk hetzelfde;’Wegwezen hier’. Dus lekker een rustig plekje opgezocht waarbij we de menigte van bovenaf konden bekijken.

Fotocredit: Emile

Na wat opgeladen te zijn, liepen we weer terug de mensenmassa in. We liepen tegen een kraampje aan waar ze hele leuke boxkleden verkochten. Nog niet zo lang geleden hebben we een mooie box gescoord en daar wilden we natuurlijk wel een leuk kleed bij hebben en die hebben we weten te vinden.  Hoera, tweede aanwinst was binnen!

Voordat we van huis gingen, had ik nog even snel in Mini’s kast gespiekt om te zien of het broekje wat ik in gedachte had als ‘geboortebroekje’ wel de juiste maat had. Oopsie, ik had hem al in maat 62 gekocht met de gedachte;’Dan heeft ze alvast wat voor later’. Hmm nu had ik dus geen broekje wat bij de ‘geboorteoutfit’ zou passen. Uiteraard geen ramp, en een luxe probleem, maar het idee van een geboortepakje vond ik wel leuk dus toch even bij de stand van ‘Prenatal’ gekeken, en daar liep ik gelijk tegen een volledig setje aan. Precies goed!
Geboorteoutfit:  ✅ Check! (Foto volgt in een van mijn volgende blogs)

Zo nu hadden we wel even voldoende dingen gekocht vonden we, en we probeerden ons weer te wurmen naar de uitgang.
Gelukkig stond er geen lange rij bij de garderobe en konden we snel weer richting te trein.

Hoewel het een vermoeiende en hectische dag was heb ik er wel van genoten, en ben ik blij met de aankopen die we hebben gedaan! 😊
Volg je mij al op Bloglovin en Facebook?

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Dina
  3 maart 2016 at 16:24

  Wat leuk, ben benieuwd naar het geboortepakje!

 • Reply
  Claudia
  9 maart 2016 at 15:00

  Dat klinkt inderdaad erg hectisch. Jammer eigenlijk, want zo’n beurs is zo leuk!

Leave a Reply

CommentLuv badge